Greppmästerskapen- Deltävling fyra + Final

Lördag den 15 juni  kl 10:00-20:30
Deltävling fyra kl 10:00-16:00
Final ca kl 18:00-20:00
Prisutdelning för vinnarna + utlottning av priser till alla deltagare direkt efter finalen.

Greppmästerskapen är vår egen tävling/utmaning som består av 4 deltävlingar och efter den fjärde och sista tävlingen blir den en final på kvällen.

Vi har tänkt länge på formatet och vi vill skapa en riktigt härlig community tävling med fokus på riktigt bra problem i alla nivåer, så vi eftersträvar att ha minst en internationell ledbyggare på varje tävling. För oss är det viktigt att det är riktigt kul och bra problem på alla nivåer  så att alla kan vara med, från helt nybörjare till proffs och att verkligen få utmana sig själv på sin egen nivå på problem i världsklass.

Man behöver inte varit med på tidigare tävlingar utan var och en är super kul, men siktar man på att vara med i finalen så ökar såklart chanserna ju fler deltävlingar man varit med på.

Ledbyggare för finalen den 15 Juni  är Kaito Watanabe (Japan), William Cherasse (Frankrike) och vår Björn Strömberg  ( Tyvärr fick Maragda  förhinder men hon kommer snart igen)

Nytt för denna gång! 10 000 kr i prispengar till vinnaren av finalen 2024 på dam- resp.  herrsidan. 

Sponsorer till tävlingen är bl.a. Svensk repservice, La Sportiva, Scarpa, Aspenäs Herrgård, Hydroflask, Chalk Cartel,  Actic Vattenpalatset mfl.

Vi har 7 olika cirklar (nivåer). Man väljer själv den cirkel man vill tävla i, välj cirkel genom att ta den som man klarar sina svåraste boulders i.
Är man helt nybörjare rekommenderar vi du väljer Lila cirkel. Vet man inte vilken det är så försök kom förbi oss nu innan och testa er fram, eller maila oss så ska vi försöka guida in er i rätt.
Råkar det bli helt fel kan man byta under tävlingsdagen och man kan  alltid flytta upp eller ner till nästa omgång som börjar om i september.

Tävlingen är 8 st problem, försök, bonus och topp räknas. På tävlingsdagen väljer man vilken cirkel ni vill tävla i, man får ett scorecard som man fyller i själv, vi finns såklart på plats för att hjälpa till när det behövs.
Man väljer själv när man vill börja tävla men senast kl 16.00 måste man avsluta klättringen och lämna in sitt scorecard.

Pris inklusive inträde 

Pris inklusive inträde: För er med årskort 150kr innan den 15/5 efter 200kr på plats samma dag 250kr Pris övriga: förköp innan den 15/5 200kr Förköp innan den 5/6 250kr efter eller på plats 300kr

För er med årskort 150kr innan den 15/5 efter 200kr på plats samma dag 250kr
Pris övriga:
Förköp innan 15/5 200kr
Förköp t.o.m.  5/6  250kr
From 6/6 eller på plats på tävlingsdagen 300kr

Boka er plats här!