Greppmästerskapen- Deltävling tre

 Lördag den 13 april  kl 10:00-16:00 
kl 16:10 Prisutlottning för dem som lämnat in scorecards och är kvar i lokalen.

Greppmästerskapen är vår egen tävling som består av 4 deltävlingar och efter den fjärde och sista tävlingen blir den en final på kvällen.

Vi har tänkt länge på formatet och vi vill skapa en riktigt härlig community tävling med fokus på riktigt bra problem i alla nivåer, så vi eftersträvar att ha minst en internationell ledbyggare på varje tävling. För oss är det viktigt att det är riktigt kul och bra problem på alla nivåer  så att alla kan vara med, från nybörjare till proffs och verkligen få utmana sig själv på sin egen nivå.

Man behöver inte vara med på alla tävlingar utan var och en tävling kommer vara super kul, men siktar man på att vara med i finalen så ökar såklart chanserna ju fler deltävlingar man är med på.

Ledbyggare för deltävling tre är Anna Liina Laitinen (FIN), Florian Escoffier (FR)   och vår egen Björn Strömberg (SWE) 

Deltävling 4 + final  Lördag den 15 juni
Redan klar Ledbyggare för finalen är Maragda Gabarre (SPA) vi uppdaterar med fler ledbyggare och info närmare tävlingen.

Nytt för denna gång! 10 000 kr i prispengar till vinnaren av finalen sommaren 2024 på dam- resp.  herrsidan. 

Vi har 7 olika cirklar (nivåer). Man väljer själv den cirkel man vill tävla i, välj cirkel genom att ta den som man klarar sina svåraste boulders i.
Vet man inte vilken det är så försök kom förbi oss nu innan och testa er fram, eller maila oss så ska vi försöka guida in er i rätt.
Råkar det bli helt fel kan man byta under tävlingsdagen och man kan  alltid flytta upp eller ner till nästa deltävling.
Tävlingen är 8 st problem, försök, bonus och topp räknas. På tävlingsdagen väljer man vilken cirkel ni vill tävla i, man får ett scorecard som man fyller i själv, vi finns såklart på plats för att hjälpa till när det behövs.
Man väljer själv när man vill börja tävla men senast kl 16.00 måste man avsluta klättringen och lämna in sitt scorecard.

Pris inklusive inträde för deltävling 3
För er med årskort 150kr innan den 10/3 efter 200kr
Pris övriga:
Förköp innan 10/3 200kr
Förköp t.o.m.  7/4 250kr
Från den 8/4 eller på plats på tävlingsdagen 300kr

 

Boka er plats här!