Boka: I schemat nedan hittar ni bokningsbara kurser så som  Prova på klättringar, topprepskurser, teknikkurser mm. Har ni inte ett medlemskap hos oss klickar ni på den vänstra av bokningsknapparna och har ni ett medlemskap hos oss så använder ni den högra.

Under schemat hittar ni mer bokningsbara aktiviteter, dessa behöver ni maila eller ringa oss för att boka.

Klätterkalas: (6-16år)  2h varav 1,25 h klättring med våra tränare. Ni får tillträde till vårt mysiga kalasrum där ni kan ha era personliga saker och paket medans ni klättrar sen serveras det här inne nygräddad pizza från vår pizzaugn och marängsviss och saft + kaffe till de ansvariga föräldrarna.
pris: 2000kr upp till 6 barn sen 300kr extra per barn.
Det går boka kalas både vardagar och helger, maila oss för att få veta bokningsbara tider eller övriga frågor.

Privat Bokning: 1,5h med en erfaren coach. Här är det enbart ert sällskap och vi går igenom teknik och grunderna för klättring och sen testar vi både bouldering och repklättring.
Pris 2000kr max 6 personer  ( extra personer + 350kr)
Lägg till 115 kr per person och Boka pizza/pastasallad plus dricka  till er klättring. Avsluta gärna klättringen i vår härliga bastu.

Svensexa/möhippa/kompisutmaningar/fest 2h klättring och utmaningar som passar just er.  3000kr upp till 6 personer sen +450 per tillkommande person. Välj till mat och dricka för 115kr/per person.  Härlig bastus finns på plats och ingår såklart i priset.

Företagsevent: Vi skräddarsyr ert besök efter ert behov. Vi kan erbjuda klättring, aktiva teambuilding övningar, konferensrum, mat, fika och bastu. Hör av er med önskemål så hittar vi  vad som passar just er företag, allt från 1,5 timma till en heldag är möjligt hos oss. Pris från 350kr per/person ex moms

Personligträning: Boka PT med vår utbildade elittränare Björn Strömberg som har lång erfarenhet av klättring och coaching pris 1000kr/h. Vardagar mellan kl 10:00-15.00  erbjuder vi 20% rabatt.

Har ni några andra frågor eller önskemål? Hör av er till oss via kontaktsidan eller prata med oss på plats.